tirsdag 22. februar 2011

Jada jada, prøver å oppdaterer

Skulle vært på en prøve , men det kom snø og så ble det en liten elskovstur på Guri istede. Så nå håper vi på valper i påsken. Trening på søndag gikk veldig bra. Nå er rundering i fokus igjen og ikke noe markering og tull lenger.
Så nå er alle fornøyde

mandag 7. februar 2011

Søndagstrening 5. februar

Guri og meg dro for å trene med Kokstad lag. Vi skulle ha en fin runderingsøkt. Runderingen startet fint og hun fant en fig. rimelig fort, men så gikk det ikke så glatt lenger, det var mye snusing og makering istedefor å løpe ut i full fart. Jeg funderte litt på hvorfor hun var slik. Vet jo at det er løpetid på gang, så ga vel litt av skylden på det. Hanhunden som runderte etter at vi var ferdig, var heller ikke så veldig ivrig på å rundere. han ville no helst snuse og markere litt han også. Men han tok til fornuft og fant de fig. som var satt ut.
Og joda da jeg kom hjem så jeg bloddrypp på gulvet, og en god del ja. så hun har nok startet løpetiden for noen dager siden. Så blod i snøen igår, men trodde da at en av hundene hadde skåret seg. Så hvis alt går bra nå, med parring og diverse, så blir det valper i påsken. Det gleder vi oss til

torsdag 3. februar 2011

litt ettersøkstrening innimellom lavinetreningen

I de siste dager så har snøen forsvunnet i lavlandet. Her oppe hos meg er det fremdeles vinter. Men vi har trent litt sporoppsøk og spor sammen med Hildur de siste dager og det har gått veldig bra. Forrige dagen så dømte jeg teigsøk på Hildur og Lovis, og de besto med glans. Hurra for Hildur og Lovis, Men tilbake til oss selv. Idag ringte Geir og sa at han hadde plutselig fått en fridag, så vist jeg ville prøve meg på instilling til ettersøk kl. A idag, så kunne han ordne med sporlegger og figurant. Jeg hadde egentlig ikke tid, men kunne ikke si nei, så vi hoppet i det.
Dro til os i 1 tiden idag. Der var det lagt opp 2 spor. Jeg fikk det ene og vi raste avgårde og fant 3 gjenstander og en slutt gjenstadand. Så da var sporet bestått, så var det rundering. Gikk rett på runderingen etter 5 min pause. Guri hun raste avgårde gikk ca 300 meter så fant hun første fig. og bjeffet glad og lykkelig. Vi runderte videre og der fant hun enda en og da var runderingen bestått også. Hurra for flinke Guri. Nå er det bare hovedprøven igjen så er vi på tjenestelisten på ettersøk også.

Helikopterbilder