søndag 7. november 2010

Hva har vi gjort på siden sist.???

Joda vi har trent.. Vi var en liten tur på Kaland lag, jeg kom litt tidlig på trening og la ut 2 spor til de som kom etter. Dette for at jeg skulle ha litt bedre samvittighet, siden jeg måtte dra litt tidliger. Fikk da en liten runderingsøkt, hvor Guri fant begge de 2 som var satt ut og jeg var kjempefornøyd. Så dro vi i full fart til byen til miniatyrklubben for å trene utstilling med Jippi. Hun skal jo til Stord neste helg å vise seg frem, så da må vi trene. Hun er veldig flink og får masse skryt av de som ser på. Tirsdag trodde vi at Guri skulle få instillingsprøven sin, men det gikk ikke denne gangen heller, dommerens kone ringte en time før og sa at dommeren var på vei til legevakten og kunne ikke komme. Men vi fikk en fin runderingsøkt alikavel, og Guri fikk badet i gjørmen. Hun ble så gjørmete at vi kjørte bare rett i bekken med henne før hun fikk komme inn i huset. Veldig kjekt med bekk på veien hjem, og Guri elsker den, så hun er ikke vanskelig å få uti og svømt litt. Og da er hun ren og pen og kan få komme inn og tørke seg foran peisen.
Torsdag hadde vi en flott sporøkt sammen med Hildur og kjempegravide Lovis. Både Guri og Lovis gikk 2 flotte spor hver og hjem dro stolteeiere.
I helgen har det vært jobbehelg for "mor!", så da er det bare litt kjapp trening, tur og en liten økt idag, hvor Guri fant en person inni et dekk og Jippi fikk prøve seg hun også. Hun skjønte med en gang hva som skulle til, og løp og letet med en gang og fant 2 fig fort. kjempeflink var hun. Gamle Dmitrij han løp bare rundt og koste seg og tigget godbiter av alle, noe han også klarte å få til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar