torsdag 18. november 2010

SPA er bra.

Dmitrij har begynt på SPA. Dvs. svømming, fysio og skulle vært en vibrerende matte, men den måtte vi droppe. Damen sa at den ikke var bra siden han hadde ørebetennelse. Det ville øke problemene i ørene , mens det ville hjelpe for muskulaturen, så da droppet vi det og tok heller de 2 andre tingene. Dmitrij svømte i 30 minutter med noen innlagte pauser. Da var han utrolig sliten og nøt massasjen av fysioen etterpå. Vi starter litt intensivt og derfor var vi på bading idag også, da badet han i ca 20 minutter. Helt utrolig flott trening form gamle gubber.
Guri hun fikk seg et lite søk idag, det var trening i tettbebygd strøk, så jeg fikk gjemt 2 personer på gravplassen. Innimellom busker og kratt mellom alle gravstenene. Dette er realistisk trening, da vi oft må gjennomsøke gravplasser når vi er på aksjoner. Guri fant begge figurantene og var kjempeglad, og så tabbet hun seg skikkelig ut. Vi knakk sammen i latter, da hun skulle hoppe opp på noen hun trodde var en sten, men det var en hekk som var klippet rett i alle kanter.Resultater var jo at hun satt fast med alle fire bena i hekken og måtte kave seg ut.
Vi sto bare lo og lo, hun syntes det var litt morsomt hun også, for hun hoppet og spratt litt rundt oss etterpå før hun fant ut at hun måtte finne siste fig. og det gjorde hun selvfølgelig. Gøye dager og gøy trening.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar